24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Μετά τις γερμανικές εκλογές....Αυτός ο χειμώνας προμηνύεται πιο άγριος από τον χειμώνα του 2008

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αργύρη Παπαστάθη στο Πρώτο Θέμα υστέρηση στα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού κατά 1,759 δισ. ευρώ ή 5,5% έναντι του στόχου


 δείχνουν τα στοιχεία
για την εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017. 


Για πρώτη φορά και το πρωτογενές πλεόνασμα βρέθηκε κάτω από το στόχο καθώς έφτασε τα 3,55 δισ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2,117 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3.573 δισ. ευρώ.

Χρειάστηκε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια ώσπου ο οξυδερκής Ελληνας να συνειδητοποιήσει ότι η Μη Πληρωμή των ψευδεπίγραφων χρεών του προς το φαύλο Δημόσιο είναι μια βαθιά Ιδεολογική-Αριστερή-Επαναστατική Πράξη.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Ετσι με σύνθημα Καλύτερα στην Πάολα-Παρά στον Τσακαλώτο οι ηρωικοί Ελληνες φορολογούμενοι μόλις τον τελευταίο μήνα πρόσθεσαν με την αξία τους άλλα 2 δις χρέη στο Δημόσιο με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος των Ελλήνων σκλάβων προς το διεφθαρμένο κράτος να φθάνει πλέον τα 97,355 δισ. ευρώ, μια τζούρα από το όριο των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στο μεταξύ στο Μέγαρο Μαξίμου τρέμουν στην ιδέα ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε μετά τις γερμανικές εκλογές θα αλλάξουν ριζικά στάση απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον Σύριζα και θα επιχειρήσουν να την ανατρέψουν προκαλώντας λαική εξέγερση με τις απαιτήσεις της τρίτης αξιολόγησης αλλά και με ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ μια και η υστέρηση εσόδων σε συνδυασμό με την νέα αναβολή στους πλειστηριασμούς δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέηλ!

Ο Σόιμπλε φιλοδοξεί ένα μήνα μετά τις γερμανικές εκλογές να επιβάλλει κούρεμα καταθέσεων γεγονός για το οποίο έχει ενημερωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους συμβούλους του Γερμανού υπ. Οικονομικών.

Αυτός ο χειμώνας προμηνύεται πιο άγριος από τον χειμώνα του 2008-τότε που κάηκε η Αθήνα με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η Επαναστατική Πράξη της Μη Πληρωμής στο φαύλο δημόσιο που χαρίζεται διαχρονικά στους ισχυρούς και λεηλατεί τους αδυνάμους θα σημαδέψει τον χειμώνα που έρχεται.