24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

...Χειροπέδες για φακελάκι σε Διευθυντή του ΚΑΤ... είχε απαιτήσει την καταβολή 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον ασθενή του ..

Νέα καραμπινάτη υπόθεση διαφθοράς αποκαλύφθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 

στο χέρι και έπειτα από καταγγελία ο Διευθυντής της Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής Γιώργος Ρουμελιώτης.

«Το είχε παραξηλώσει τελευταία» δηλώνουν οι συνάδελφοί του στο ΚΑΤ, ενώ
... συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι

 τη γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στους ασθενείς εξετάζει ήδη το πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.




Τον Γιώργο Ρουμελιώτη συνέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., αφού προηγουμένως επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλαν συγγενείς του ασθενούς για την εκβιαστική απαίτηση (φακελάκι) του συγκεκριμένου χειρουργού.


Ο Γιώργος Ρουμελιώτης είχε απαιτήσει την καταβολή 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον ασθενή του. Μάλιστα, φέρεται να μη χειρουργούσε τον ασθενή, εάν δεν έπαιρνε «εν τη παλάμη» όλο το ποσό.

Η συμφωνία έκλεισε, τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έστησαν το καρτέρι τους. Ο χειρουργός έλαβε το φακελάκι και όταν η «διαδικασία» ολοκληρώθηκε, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Γιώργο Ρουμελιώτη με τα πειστήρια στα χέρια του.