24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Δύο πέναλτι, για παραβάσεις με χέρι, έγραψαν την ιστορία στο άδειο λόγω τιμωρίας, "Γ. Καραϊσκάκης" - Στο 55' ο Μανιάς άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα 


για να ισοφαρίσει στο 93' ΤζούρτζεβιτςΚακή ημέρα και ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και τα... ζόρια για τον Χάσι καλά κρατούν. 

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 από πέναλτι του Μανιά για να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς για το τελικό 1-1. Παράπονα και των 2 ομάδων για την διαιτησία στο κεκλεισμένων των Θυρών ματς στο Καραϊσκάκη. 

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


Ο Χάσι διάλεξε τον Ζιλέ δεξί μπακ αλλά αποφάσισε να αφήσει πάγκο και Πάρντο και Ταχτσίδη. Η διάταξη του Ολυμπιακού για το ματς κεκλεισμένων με Αστέρα: Καπίνο κίπερ, Ζιλέ δεξί μπακ, Ένγκελς και Ρομαό στόπερ, Φιγκέιρας αρ. μπακ, Ζντιέλαρ και Οτζίτζα Οφόε στο κέντρο με Μάριν επιτελικό, Καρσελά και Σεμπά στα... φτερά και φορ ο Τζούρτζεβιτς. 4-2-3-1 ο σχηματισμός.

Από την άλλη 4-2-3-1 ο Αστέρας στο ντεμπούτο Παντελίδη στον πάγκο του με Αθανασιάδη κίπερ, τετράδα άμυνας με Ιγκόρ, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Γιαννούλη, στο κέντρο Μουνάφο και Ιγκλέσιας τα δύο εξάρια και πίσω από τον φορ Μανιά οι Μαντίντα, Ισνάλντο και Καλτσάς. 

ΚΑΚΟ ΜΑΤΣ ΕΩΣ ΤΟ 30', ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ...
Στο ξεκίνημα του ματς και έως το 30ό λεπτό η εικόνα συνολικά της αναμέτρησης ήταν... κάκιστη. Ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε ρυθμό και σωστά πατήματα για να απειλήσει επαρκώς τον Αστέρα και οι Αρκάδες από την άλλη κοίταζαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να βγουν καλά στην κόντρα επίθεση.

Από το 32' και μετά ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και παρότι το αγωνιστικό του πρόσωπο δεν ήταν το ανάλογο έβγαλε καλές φάσεις για γκολ. Στο 36' ένα σουτ του Οφόε λίγο έξω μετά από πάσα Καρσελά, στο 38' ένα ακόμα σουτ του που βγήκε έξω από κόντρα και στο 39' μία κεφαλιά του Ένγκελς από κόρνερ του Σεμπά. Υπήρχαν και δύο σουτ του κορυφαίου του Ολυμπιακού στο α' μέρος, Ζντιέλαρ. Παρά την πίεση των Πειραιωτών προς το τέλος του 1ου 45λεπτου το 0-0 παρέμεινε.

ΤΟ... ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΝΙΑ, 4-4-2 Ο ΧΑΣΙ ΚΑΙ 5-3-2 Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Στο β' μέρος ο Αστέρας κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα. Στο 53' ο Ρομαό έκανε χέρι σε μπαλιά Ισνάλντο και ένα λεπτό μετά ο Μανιάς σκόραρε με πέναλτι για το 0-1. Ο Χάσι έκανε αλλαγές και πήγε το σχήμα 4-4-2 με Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς και ενώ έβαλε και τον Πάρντο ενώ ο Αστέρας άρχισε να παίζει με 5-3-2.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΕΜΕΝΙΚΕ, ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΧΑΜΕΝΟ Ο ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ
Στο 62ο λεπτό ο Εμενίκε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από σέντρα του Ζιλέ. Στο 74' ο Καλτσάς είχε ένα χαμένο τετ α τετ και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός έβγαλε ξανά φάσεις. Κυρίως στο 83' την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς που έβγαλε εξαιρετικά ο Αθανασιάδης ενώ χαμένο τετ α τετ για τους Αρκάδες είχε και ο Δουβίκας.

ΤΟ 1-1 Ο ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΣΤΕΡΑ
Στο 93ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με πέναλτι του Τζούρτζεβιτς μετά από υπόδειξη για χέρι του Ιγκλέσιας. Η φάση βγήκε από σουτ του Ανδρούτσου. Ο Ιγκλέσιας και οι Αρκάδες αμφισβήτησαν την απόφαση αυτήν τονίζοντας ότι δεν υπήρχε χέρι. Το ριπλέι έδειξε πως η μπάλα βρήκε στο πλευρό του παίκτη των Αρκάδων και μετά στο χέρι του. Παρά την πίεση του Ολυμπιακού δεν μπήκε άλλο γκολ και έμεινε το 1-1.

MAN OF THE MATCH: Ο Αθανασιάδης και η άμυνα του Αστέρα έχου κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα. 

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από τον Ολυμπιακό σε ένα μεγάλο μέρος της αναμέτρησης ξεχώρισε μόνο ο Ζντιέλαρ. Θετικότατος και με καλές επεμβάσεις ο Καπίνο. Από τον Αστέρα αρκετοί παίκτες προσπάθησαν κυρίως αμυντικά. 

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού σε ένα σημαντικό μέρος του αγώνα. Ειδικά ο Μάριν ήταν σε πολύ κακή μέρα. Εδώ μπαίνει ξανά και ο Χάσι.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο τρόπος που προσέγγισε τον αγώνα ο Ολυμπιακός συνολικά. Ισοφάρισε οριακά και κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά τα... βάρη πέφτουν πάνω στον προπονητή Χάσι.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτησία κυρίως στο σκέλος των φάουλ και του πειθαρχικού ελέγχου. Είχε δε ορισμένες... ανάποδες υποδείξεις σε περιπτώσεις που αφορούσαν στον Ολυμπιακό. Στο α' μέρος ο Φιγκέιρας έχει φωνάξει για ένα αντικανονικό μαρκάρισμα που ξεκινάει έξω από την περιοχή των Αρκάδων και συνεχίζεται μέσα σε αυτήν από τον Τριανταφυλλόπουλο. Στην φάση του πέναλτι ο Ρομαό έχει κάνει χέρι από την μπαλιά του Ισνάλντο αλλά υπήρξε η αίσθηση πως μπάλα είχε βγει, όμως το ριπλέι δεν ήταν τόσο διαφωτιστικό. Πολλά τα παράπονα του Αστέρα για την φάση του πέναλτι του Ιγκλέσιας με το ριπλέι να δείχνει ότι η μπάλα βρήκε στα πλευρά του και μετά στο χέρι του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ιδιαίτερα κακό ματς από τον Ολυμπιακό στο πιο μεγάλο μέρος του και κινδύνεψε ακόμα και με ήττα από τον ψυχωμένο, παθιασμένο και αποφασισμένο Αστέρα. Οι Αρκάδες στήθηκαν καλά αμυντικά, έβγαλαν και φάσεις για γκολ και θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν κερδίσει. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός για το 1-1 με τον Χάσι να συνεχίζει να βιώνει δύσκολες στιγμές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ρομαό ως αρχηγός (78' Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε, Τζούρτζεβιτς, Μάριν (57' Πάρντο), Ζιλέ, Καρσελά (57' Εμενίκε), Ένγκελς, Ζντιέλαρ, Φιγκέιρας και Σεμπά.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας ως αρχηγός, Μουνάφο, Μανιάς (71' Δουβίκας), Καλτσάς και Ισνάλντο (60' Τσουκαλάς)