24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αχιλλέας Μπέος...ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

Σαν... "βόμβα" έσκασε πριν λίγες μέρες στην κοινωνία του Βόλου ένα ρεπορτάζ του magnesiasports.gr, σύμφωνα

 με το οποίο ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παρακολούθησε από κοντά το φιλικό του ΝΠΣ Βόλος, κόντρα στον Αλμυρό, στην κωμόπολη

 της Μαγνησίας την Κυριακή 
και δε δίστασε να συμπεριφέρεται διαρκώς και αδιακρίτως, ως... ενεργός παράγοντας του νεοσύστατου σωματείου της Κεντρικής Ελλάδας, παρά

 την ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, την οποία του είχε επιβάλει η ΕΠΟ, το 2011, στο πλαίσιο του σκανδάλου "Koriopolis".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βολιώτικο σάιτ: "Το φιλικό του Ν.Π.Σ. Βόλος στον Αλμυρό απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό παρακολούθησε μαζί με τον Απόστολο Γαλάτη ο Αχιλλέας Μπέος, που έδειξε μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι ο πραγματικός πρόεδρος της  ομάδας.

Κ ι αυτό γιατί μίλησε στους συγκεντρωμένους έξω από τα αποδυτήρια παίκτες με το τέλος της αναμέτρησης και εμφανώς μη ευχαριστημένος από την εικόνα τους, είπε: «Οι πλάκες αλλού, όχι εδώ. Μη με κάνετε να μπω την άλλη φορά στ’ αποδυτήρια».

Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου έκανε αισθητή την παρουσία του και στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του ματς ποικιλοτρόπως.

Όταν είδε τον δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη, έσπευσε να του δώσει το χέρι του και να τον προσφωνήσει «δημαρχάρα μου»… Αργότερα τον συμβούλευσε να δώσει μεγάλη προσοχή στην ομάδα του Γυμναστικού, γιατί μέσω αυτής θα γίνει μάγκας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν η ομάδα του δέχθηκε γκολ από τον Φλίγκο και έμεινε πίσω στο σκορ φώναξε στους παίκτες: «Τι διαμαρτύρεστε για οφσάιντ; Η μπάλα πέρασε από τρεις παίκτες, καθαρό γκολ ήταν», ενώ έκανε λόγο για «παιδική χαρά» αργότερα σε άστοχο σουτ παίκτη του Ν.Π.Σ. Βόλος.

Όταν σε μία φάση ο Φλίγκος ζήτησε φάουλ ο Αχιλλέας Μπέος τον παρατήρησε ως εξής: «το θέατρο άσ’ το για το πρωτάθλημα, εδώ είναι φιλικό», με τον φορ του Αλμυρού να τον … λοξοκοιτάει, ενώ σε νέα φάση που ο Φλίγκος βρέθηκε στο έδαφος ο Μπέος εκνευρίστηκε κι άλλο: «Πες τον κόσμο, Κωστάκη, ότι έπεσες μόνος σου».

Παράλληλα, όταν ο νεαρός διαιτητής Νικόπουλος υπέδειξε κάτι που δεν του άρεσε, στράφηκε στον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλτο Καλόγηρο, που καθόταν μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Περικλή Λασκαράκη, και του είπε: «Αυτόν να τον πάτε στην Α’ Εθνική».

Στο τέλος του αγώνα το αφεντικό, όπως αποδείχθηκε, του Ν.Π.Σ. Βόλος, έδωσε συγχαρητήρια για την εικόνα της ομάδας του στον Λάκη Μπακάλη και του ευχήθηκε καλή πορεία, ενώ έλεγε προς τους φιλάθλους του Γ.Σ. Αλμυρού «στο πρωτάθλημα θα φάτε τέσσερα γκολ από μας». Μάλιστα, σε όσους τον ρώτησαν τι θα κάνει η ομάδα του με τους δύο μεγάλους του Βόλου, απάντησε μάλλον ειρωνικά: «Τη Νίκη και τον Ολυμπιακό θα τους αφήσουμε να μας κερδίσουν»".
Πηγή: pamebala.gr