24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Πως τα φέρνει η ζωή… Θα τον πάρουν με τις… μπουγάτσες!

Ο… πανύψηλος Γιωργάρας Σαββίδης παρακαλούσε στο Instagram να χάσουν οι Ελληνικές ομάδες και να προκριθούν η Παρτιζάν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! 

Μάλιστα στην ανάρτησή του έβαλε πρώτες τις ξένες ομάδες και μετά την ομάδα στην οποία ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης!!! 

Έτσι, όμως όπως τα έφερε η ζωή, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Champions League και η ΑΕΚ στο Europa, ενώ η… αρμάδα του με τους 11 παγκοσμίως άγνωστους ΞΕΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές βυθίστηκε από τους… ψαροντουφεκάδες της Έστερσουντ! 

Μιλάμε για τρελό γέλιο ενώ υπήρξαν και κάποιες άλλες εξελίξεις από ό,τι μαθαίνουμε. 

Με την άφιξη της αποστολής στις 4 το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πλήθος απογοητευμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, περίμενε με άγριες διαθέσεις. Θα τους πετούσαν μπουγάτσες με… γιαούρτι προφανώς, αλλά στο μόνο καλό που έχει αυτή η ομάδα, είναι να το βάζει στα πόδια και να φεύγει δίχως να γίνεται αντιληπτή.

 Όπως αντιληπτή δεν ήταν ούτε στο γήπεδο με την Έστερσουντ. Μπουγάτσες, γιαούρτια, κανένα πετραδάκι και ίσως μερικά λοστάρια θα πετούσαν οι ΠΑΟΚτζήδες έτσι και τους έβλεπαν, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να την κάνουν με ελαφρά… πηδηματάκια! 

Μπορεί ο μικρός Σαββίδης να μην έχει μάθει ούτε λέξη Ελληνικά(!), έμαθε όμως… Σουηδικά! 

Πως τα φέρνει η ζωή…