24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κορίτσια στον ήλιο....ΦΩΤΟ

Σέξι κορίτσια με πλούσιο μπούστο, κοιλιακούς και μέση-δαχτυλίδι «ερωτοτροπούν» με τον ήλιο! Με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου  και


φορώντας τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό τους, οι μαυρισμένες Ελληνίδες celebrities κατάφεραν να στρέψουν τα αντρικά βλέμματα επάνω τους.

Ο «τυφώνας» Κατερίνα Σικινιώτη παραλίγο να σηκώσει... τσουνάμι στη Μύκονο! Η εστεμμένη Μις Πορτογαλία 2013, 


πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό της ραντεβού με το νησί των ανέμων, εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας ένα εντυπωσιακό χρωματιστό μπικίνι, που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Το σέξι μοντέλο, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λισσαβόνα,
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΣΑΣ
 αλλά έλκει τη μισή καταγωγή του από το νησί των ανέμων, ανέδειξε το μεσογειακό του ταμπεραμέντο αλλά και το πλούσιο στήθος του, σκορπίζοντας χαμόγελα στους λουομένους.


Κορμί-λαμπάδα

Δύο όψεις έχει το νόμισμα, δύο έχει και η εντυπωσιακή Ολλανδή Ιρένε Τροστ, που διαθέτει κορμί... λαμπάδα. Μετά τη συμμετοχή της στο φετινό «Your Face Sounds Familiar», ο φακός της «Espresso» τσάκωσε την τραγουδίστρια να βολτάρει στην παραλία με μικροσκοπικό μαγιό και ανέμελη διάθεση.

Η Ελενα Παπαρίζου το φετινό καλοκαίρι, λόγω της μεγάλης περιοδείας της στην Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή, δεν έπαιξε στις αμμουδιές! Ωστόσο εκμεταλλεύτηκε όποια ευκαιρία τής δόθηκε, ακόμα και για μια γρήγορη βουτιά σε πισίνα, φορώντας το ροζ μαγιό της και μεγάλα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, και ποζάροντας στο διαδίκτυο με χαμόγελο δροσιάς!



Μαυρισμένη, με λευκό μπικίνι και τα ξανθά, μακριά της μαλλιά πιασμένα ψηλά, η Ζώζα Μεταξά παρέδωσε μαθήματα σεξαπίλ!








Οσο για την κόρη της Κόνυ Μεταξά, προτίμησε να συνδυάσει το ελληνικό καλοκαίρι κάνοντας body painting στο σώμα της, φορώντας τουρμπάνι στο κεφάλι και ποζάροντας σε μυκονιάτικη πλαζ. Last but not least, η Χριστίνα Μουστάκα, που ντύθηκε κορίτσι του «Baywatch» στη Λήμνο! Με κόκκινο ολόσωμο μαγιό, παρτό στους γοφούς και με βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, έβαλε τα γυαλιά στις διπλανές της!