24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Βασίλης Νουλέζας ο γνωστός δικηγόρος για το θέμα της αγοραπωλησίας των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.


Με δηλώσεις του στο flnews.gr, ο Βασίλης Νουλέζας ο γνωστός δικηγόρος και εκπρόσωπος μεταξύ άλλων του Αρτέμη Σώρρα, έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες του ενδιαφέροντός του για τον Πανσερραϊκό.


Αναλυτικά:

«Έχω καταθέσει έγγραφη πρόταση στην διοίκηση. Ζήτησα ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία και αναμένω να καθοριστεί συνάντηση.

Για να προχωρήσει η συζήτηση μου ζητήθηκε εγγυητική 500.000€.

 Επίσης με ρώτησαν αν έχω εκπροσωπήσει τον Αρτέμη Σώρρα ως δικηγόρος, κάτι όμως που δεν σχετίζεται με το θέμα της αγοραπωλησίας των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Αγαπώ την ομάδα, έλκω καταγωγή από τις Σέρρες και θέλουμε να επιτύχουμε οικονομική εξυγίανση κυρίως σε πρώτη φάση. Ακολούθως, ενίσχυση του δυναμικού με έμφαση σε νέους Ελληνες παίκτες της ευρύτερης περιοχής.

Εκπροσωπώ και άλλους επιχειρηματίες, που δεν είναι, όπως και εγώ, επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες». O Βασίλης Νουλέζας έχει υπάρξει νομικός σύμβουλος του «ΣΦΚ Ο Πιερικός» και ποδοσφαιριστών, με ιδιαίτερη ενασχόληση με αθλητικό και ποινικό δίκαιο.