24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ....βεβαιώθηκαν επί τόπου πολλές παραβάσεις στον νομό Πιερίας

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι των δημοσίων υπηρεσιών για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης και της παράτυπης

 εργασίας και πλέον έχουμε βαριά πρόστιμα και για φωτογράφους.
Πρόστιμα φωτιά για φωτογράφους, έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα
Τα κλιμάκια της εφορίας και της επιθεώρησης εργασίας ελέγχουν κατά κύριο λόγο τους χώρους δεξιώσεων που διοργανώνουν γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις
και τα πρόστιμα για όσους ανασφάλιστους εργαζόμενους εντοπίζονται ή όσους φωτογράφους παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες χωρίς να έχουν κάνει έναρξη στην εφορία αλλά εισπράττουν μαύρο χρήμα, πέφτουν σύννεφο.

Σύμφωνα με πηγή του pttlgr το σαββατοκύριακο που μας πέρασε βεβαιώθηκαν επί τόπου πολλές παραβάσεις στον νομό Πιερίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεγάλα πρόστιμα έπεσαν σε αρκετούς φωτογράφους.

Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε φωτογράφους που δεν απασχολούσαν νόμιμα υπαλλήλους, δηλαδή δεν τους είχαν ασφαλισμένους, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν και παραβάσεις σε φωτογράφους που δεν είχαν τα νόμιμα χαρτιά έναρξης επαγγέλματος αλλά παρόλα αυτά παρείχαν φωτογραφικές υπηρεσίες επί πληρωμή.