24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Από την Κρήτη ήταν ο 59χρονος, Μανούσος Ριτζάκης, που βρέθηκε χθες το μεσημέρι δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στον Γέρακα, όπου διέμενε μόνιμα.


Απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει οτι ο 59χρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ψώνισε σε κρεοπωλείο και επέστρεψε.
Ο Μανούσος Ριτζάκης ήταν από την Κρήτη και μάλιστα υπήρξε υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στα Χανιά στις εκλογές του 2015.

Tο θύμα έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητο του και δευτερόλεπτα πριν πάρει το δρόμο επιστροφής προς το σπίτι του, άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα από την πλευρά του οδηγού και τον πυροβόλησε εξ επαφής. 

Ο δράστης, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, αποχώρησε από το σημείο του εγκλήματος πεζός, προφανώς κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο του που μάλλον είχε σταθμεύσει κάπου κοντά.

0 59χρονος παρέμεινε περίπου δύο ώρες εντός του αυτοκινήτου νεκρός, με τη μηχανή σε λειτουργία χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα.

http://www.zougla.gr