24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα ο Τσίπρας εν όψει Eurogroup

Ο πρωθυπουργός ενημερώνει τους υπουργούς του για τις τελευταίες εξελίξεις


Υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τους υπουργούς του για τις τελευταίες εξελίξεις, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να
ενημερώσει τα στελέχη της κυβέρνησης, για την πορεία των διαπραγματεύσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ενόψει συνεδρίασης του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

«Βρισκόμαστε κοντά σε μία λύση, περισσότερο από ποτέ, που θα αντιστοιχεί στις θυσίες του ελληνικού λαού, μία λύση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και αυτή η λύση θα είναι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα, σημείωσε πως πιστεύει ότι «είναι εφικτό αυτή η διέξοδος να βρεθεί στο πλαίσιο του Eurogroup την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να μη χρειαστεί να βρεθεί σε επίπεδο στη Σύνοδο Κορυφής, γιατί αν και αυτό θα έδινε μεγαλύτερες πιθανότητες, εντούτοις η δραματοποίηση του προβλήματος δεν ωφελεί κανέναν».