24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Την άλλη βδομάδα θα παραιτηθεί ο Κουβέλης!



Την παραίτησή του θα υποβάλει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Φώτης Κουβέλης, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει ...στην ηγεσία του κόμματος. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα κληθούν αποφασίσουν για το μέλλον τού προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Στην πρωτολογία του ο κ. Κουβέλης είπε για την παραίτησή του:

«Δεν το έκανα την Κυριακή, γιατί ήθελα να προασπίσω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος και τη συντεταγμένη πορεία μας. Από την πρώτη μου δήλωση την Κυριακή εξάλλου παρέπεμπα στις κομματικές διαδικασίες. Το άλλο σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή όπου θα υποβάλω την παραίτησή μου και εκεί θα αποφασιστεί αν θα πάμε σε διαρκές ή έκτακτο συνέδριο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ «περιστρέφεται στο να καταγραφουν τα αιτια αποτελεσματος». Ως αιτία καταγράφεται μέχρι στιγμής κυρίως το θολό πολιτικό στίγμα του κόμματος που συμπυκνώθηκε σε ίδιες αποστάσεις ανάμεσα σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη συνεδρίαση των κομματικών Οργάνων της ΔΗΜΑΡ απόντες είναι οι Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι είχαν δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες πως, αν ο κ. Κουβέλης επιθυμεί να είναι ξανά πρόεδρος, δεν θα συμμετέχουν στις διαδικασίες.

Η μαραθώνια συνεδρίαση συνεχίζεται και έχει ήδη ξεπεράσει τις επτά ώρες, καθώς ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων, ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης ζήτησε από την «ηγετική ομάδα» να αναλάβει τις ευθύνες της, καλώντας τους με αυτόν τον τρόπο να παραιτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου