24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Τραγικό: Έπεσε στο κενό κρατώντας την ταυτότητα και το στυλό του


Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών μια ημέρα έπειτα από την αυτοκτονία του 18χρονου μαθητή της Γ' Λυκείου, ο οποίος...
έπεσε στο κενό από εξαώροφη πολυκατοικία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν ο μαθητής πάει στο σχολείο του, προκειμένου να εξεταστεί στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με τους φίλους του να κάνουν λόγο για ένα κλειστό και αγχωμένο παιδί.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έπεσε στο κενό έχοντας στα χέρια του την ταυτότητα και το στυλό με τα οποία θα έδινε Πανελλήνιες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών καθώς έφερε κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα, τα άκρα και τη λεκάνη. Ο νεαρός διασωληνώθηκε, ωστόσο, κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ του Star αναφέρει ότι ο 18χρονος ήταν μοναχοπαίδι και ότι οι γονείς του έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας.

Αναφέρει επίσης ότι πριν από μία εβδομάδα ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με τραύμα στο μάτι. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε στους γιατρούς ότι είχε χτυπήσει με μηχανάκι.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του μαθητή, ωστόσο, αστυνομικοί ερευνούν τον προσωπικό του υπολογιστή προς αναζήτηση στοιχείων.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου