24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Καπερνάρος.


Με 14 βουλευτές έμειναν οι ΑΝΕΛ. Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Καπερνάρος.
Εστειλε επιστολή με την οποία ενημερώνει τον πρόεδρο της Βουλής. Όσοι δεν ...
αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της ΝΔ, η πόρτα είναι ανοιχτή, δήλωσε από το βήμα της κ.ο. ο Π. Καμμένος.
Η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει του ΑΝΕΛ, δήλωσε ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του στον Αντ1.

Το ιστορικό των αποχωρήσεων

Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις του Κώστα Μαρκόπουλου και του Γιάννη Κουράκου τον Δεκέμβριο του 2012, η επόμενη απώλεια για τους ΑΝΕΛ ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος του τον Γιώργο Νταβρή, ο οποίος δεν είχε προσέλθει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Νταβρής, τότε είχε στείλει επιστολή στον Πάνο Κομμένο στην οποία εξηγούσε τους λόγους που δεν προσήλθε στη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ στην επιστολή του έκανε λόγο για συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον του. «Εχουμε μια μόνο απώλεια, ο κ. Νταβρής διεγράφη από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του», είχε δηλώσε τότε ο αρχηγός του κόμματος των ΑΝΕΛ, μετά την ομόφωνη απόφαση της ΚΟ για τη διαγραφή του κ. Νταβρή.

Ακολούθησαν στα τέλη Μαρτίου η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Γιοβανόπουλος οι οποίοi ανεξαρτητοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ στις 23 Μαρτίου.


Καμμένος: H NΔ θέλει να μας διαλύσει

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει ΑΝ.ΕΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ», είπε ο Π. Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.


«Επικράτησε μία λογική που έστειλε ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή», τόνισε σχολιάζοντας τα πεσμένα ποσοστά των ΑΝΕΛ.

«Ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. πίστεψαν ότι ψηφίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ θα έφευγε η κυβέρνηση. Είχαμε απώλεια προς τη Χρυσή Αυγή διότι πολίτες πίστευαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά την κυβέρνηση ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι συνθήκες των εκλογών ήταν πρωτόγνωρες.

«Δεν είχαμε λεφτά να βγάλουμε ούτε ψηφοδέλτια. Ο πόλεμος από τη μεριά των καναλιών ήταν τεράστιος», τόνισε ο κ. Καμμένος υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συμφωνία των νομικών συμβούλων των καναλιών για να μην παίξει το προεκλογικό σποτ του κόμματος. «Το σποτ έπαιζε τη δεύτερη εβδομάδα γιατί αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο ΕΣΡ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου