24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πάτρα - Στους 21 οι τραυματίες (pics-vids)


Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα - Πάτρα βγήκε από το δρόμο στο ύψος της Οβρυάς και έχει ανατραπεί.


Η αστυνομία ανακοίνωσε πως.....
υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, 21 άτομα έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μετά την εκτροπή του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αμαλιάδα.

Οι τραυματίες φέρονται να είναι εκτός κινδύνου, ενώ στον τόπο του ατυχήματος παραμένουν ακόμα δύο γιατροί οι οποίοι εξετάζουν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.



 Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός του λεωφορείου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πίσω λάστιχο του λεωφορείου έσκασε με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο.

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας Γρηγόρης Μπαράκος μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή «Αλφαβήτα» Ant1 Πάτρας 105,3 ανέφερε ότι οι τραυματίες είναι 21, όλοι τους ελαφρά, οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Το λεωφορείο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, μετά την ανατροπή του σύρθηκε για αρκετά μέτρα (πάνω από 200) στο πρανές και αυτό απεδείχθη σωτήριο.



Πηγή: thebest.gr, patratora.gr, patrastimes.gr

5 Φωτογραφίες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου